Over ons

Geschiedenis en heden

Begin 2000 zijn Ruud en Wilma Autofirst Care4Cars in Papendrecht begonnen, eerst als aan en verkoopbemiddelaar voor gebruikte auto's maar al snel kwam daar ook onderhoud, reparatie, APK keuringen en banden service bij. In 2009 is Peter bij ons als leerling gekomen en inmiddels is hij een vaste kracht binnen ons team. 

Begin 2015 hebben we onze vertrouwde plek centraal in Papendrecht verlaten om naar Buitendijks 44, aan de rand van Papendrecht, te verhuizen. Hier streven we ernaar om nog dezelfde persoonlijke, vertrouwde en voordelige service te leveren die onze klantenkring van ons gewend is. 

Diensten

Bij Autofirst Care4Cars kunt u terecht voor praktische alle denkbare autogerelateerde vraagstukken. Van advies en APK tot vergaande reparaties en van aircoservice tot bandenmontage. Wat we zelf niet in huis kunnen, kunnen we in veel gevallen alsnog voor onze klanten verzorgen. 

Prijzen vooraf

Voor al onze werkzaamheden krijgt u als klant eerst een eerlijke prijsopgave, zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u altijd van tevoren wat we uit zullen voeren. Het zal bovendien niet de eerste keer zijn dat uit onze second opinion blijkt dat opgemerkte gebreken niet blijken te bestaan of veel voordeliger opgelost kunnen worden. 

AutoFirst Care 4 Cars.
Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
  • APK keuring
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Werkplaats

In onze werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar

Lees meer